Оптимизация

Много хора си мислят, че когато вече имат уеб сайт и могат да започнат бизнеса си. Реално работата тепърва предстои!
След като вече имате уеб сайт е необходимо да се направи SEO оптимизация. С нея потребители ще ви намират по-лесно в Google. Целта е да се насочи трафик на посетители, които ще посетят сайта ви и така повече хора ще видят продуктите или услугите, които предлагате. За да достигне вашият уеб сайт до повече хора е необходимо да се използват маркетингови стратегии и различни похвати, които ние сме усвоили и знаем, че са ефективни. 

За да бъде сайта ви намиран лесно, трябва да мине време и да бъде оптимизиран както трябва. Също така да се подберат подходящите ключови думи и уеб сайта да бъде регистриран в множество търсачки. Това е трудна задача, но ние ще ви помогнем и с това. SEO оптимизацията се дели на вътрешна и външна.

Вътрешна SEO оптимизацията

 

Вътрешната оптимизация на уеб сайт се състои в това да проучим, коя ключова дума се отнася към вашият бизнес и най-много се търси в Google. След като вече я знаем трябва да оптимизираме текста във вашата публикация по нея. Това помага на търсачката Google да ви класира на горни позиции и да увеличи посещаемостта на вашият сайт. Също така избираме изображения, които да изглеждат привлекателно и да са свързани с контекста на страницата на вашият уеб сайт.

SEO – Оптимизацията е един дълготраен и безплатен метод за популяризиране на всеки уеб сайт.
– Paul Tournier

Външна SEO оптимизацията

 

Това е оптимизация или популяризирането на вашият уеб сайт в различни търсачки, платформи и др. Тук се използват различни способи за да може вашият уеб сайт да се индексира в Google и да започне да се показва при търсене. Ние регистрираме вашият сайт в най-големите търсачки в Интернет и изготвяме стратегия за създаването на различни платформи свързани с вашият сайт. Също така ви консултираме каква стратегия да избере за да се увеличи трафикът към вашият сайт.