Уеб Дизайн

Дизайнът е преживяване за потребителите. Той може да се променя стремглаво всеки ден и е изключително важен, особено за новите посетители, които не са влизали във вашия сайт до сега. Ние ще ви предоставим изключителен уеб дизайн, напълно съобразен с вашите желания, по ваш вкус и идеи, и наши иновативни техники и похвати, с които ще гарантираме не само нови потребители, но и постоянни посетители.

Иновативна Визия

Можем да разработим специално за вас уеб решение, продиктувано от навлизането на новите технологии, най-актуалните тенденции в уеб дизайна и „освежаване“ на вашата страница.

Правилата, по които работим и спазваме в нашата работа са: максимално опростен, изчистен и лесен за навигация уеб дизайн, който да прави „сърфирането“ във вашата страница приятно и удобно. За нас е важно вашият сайт да бъде добре позициониран и на вашия мобилен телефон и/или таблет.  За тази цел ще оптимизираме дизайнът така, че да бъде цялостен, завършен и красив дори на малкия дисплей на телефона ви. Ние ще опростим максимално менюто, за да се избегне дългото и скучно „скролване“, така че вашите посетители да бъдат максимално удовлетворени.

Първото впечатление е най-важно и ние ще се постараем да представим бизнеса ви по един незабравим начин
-МГ-Глоблал – Уеб Дизайн

Какъв да бъде обликът на дизайна на вашия сайт, оставяме на вас. В допълнение ще ви посъветваме да изберете красив шрифт с достатъчно големи букви, картинки и символи. Едва ли някой ще иска да прочете нещо или да разгледа вашия сайт, ако са му необходими специални очила или лупа. Ние ще приложим различна стратегия за изгледа на вашата страница, така че да привлечем внимание. Изображенията също ще бъдат съобразени с вашите потребители, в зависимост от целите на сайта. Те трябва да бъдат с респонсив елемент, за да изглеждат добре и на мобилни устройства.

Особено популярни са вече и видео фоновете, като част от добрия уеб дизайн. Разбира се видеото трябва да бъда качествено и ненатрапчиво – елемент от сайта, а не целият сайт.

И не забравяйте, красивият уеб дизайн е изключително важен, но бързата на заерждане също!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *