Хостинг

The Brief

Сигурен Хостинг

Цели компании по цял свят работят върху сигурния уеб хостинг. Всеки един сайт има свой собствен хостинг, свое собствено място. В процес на вашата работа и създаването на вашия сайт могат да изникнат много въпроси и проблеми, които могат да бъдат решени от уеб хостинг компаниите. Когато ползвате един или друг хостинг план, вие се позиционирате на част от сървърите на конкретна хостинг компания. Компанията от своя страна осигурява бърза, сигурна и защитена връзка с интернет, за да може безпроблемно вашите потребители да отворят вашия сайт. Тоест хостинг фирмите осигуряват здрава и сигурна инфраструктура /път/, по който вашия сайт да достига до безброй хора.

Правилен избор

Ако имате желание и познания от тук нататък, след като имате вече своето място, може сами, благодарение на безбройните инструменти за управление да задействате конструирането на вашия сайт – мечта! Важно е да изберете хостинг компания от страната, в която е вашия продукт или услуга, защото ще знаете къде в пространството са вашите компютърни файлове. Вероятността, изберете ли чуждестранна компания за хостинг, да не знаете къде физически се намира вашия уеб сайт е голяма.

Правилно избраният уеб хостинг  е едно от важните неща при изграждането на уеб сайт
– b3webdesign

Има голям набор от предоставяне на хостинг услуги и ние трябва да сме запознати какво точно търсим, за да изберем най-правилният хостинг план. Има няколко видове хостинг: споделен, виртуален частен сървър, наети сървъри, управляем облак, хостинг облак. Най-често използваният хостинг е споделеният, тъй като няколко потребители могат да си поделят един сървър, който има достъп до мрежата. Не бива да подценяваме и цената на споделения хостинг, която е по-ниска. Все пак ако има уеб сайт, който генерира голям трафик и е разположен на същия сървър, на който е и вашия сайт има голяма вероятност да има проблем със зареждането му. Така, че ако вие сте собственик на популярен и генериращ огромен трафик уеб сайт, споделеният хостинг не е препоръчителен. Той е подходящ за малък или среден бизнес, лични блогове или набиращи популярност сайтове.

За по-голяма скорост може да използвате наетия сървър!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *